За компанијата

Успешното партнерство помеѓу МАВИПАК ДОО и АСАШ Амбалажа започна уште во 2000-та година. АСАШ е една од најголемите компании во областа на ротогравурниот (бакро) печат, не само во Турција, но и во цела Европа.

 

Услуги

Ние ви нудиме висококвалитетен ротогравурен (бакро) печат за флексибилни пакувања, во кои можете да пакувате различни продукти.

 

 

 

Производи

Бисквити, Вафли, Кексови, Кроасани, Чипс, Снекс, Апетисани, Кафе, Растворливи пијалоци, Зачини, Супи, Леб, Солети, Зрнести, Варива, Маслац, Маргарин, Сладолед, Безалкохолни пијалоци, Пиво, Вода, и др.